Start ] Wie ] Kinderen ] [ Luisterkind ] Familie Verbond ] Levensbrug ] Prentenboek ] Access Bars ] Healing ] Boekenlijst ] Contact ] HSP ] Luisterdier ] Tarieven ]

De Luisterkind Methode

Iedereen vraagt zich wel eens af wat er toch in dat kleine koppie van een kind om kan gaan. Door de Luisterkindmethode krijg je als ouder die kans. De kans om te luisteren naar wat je kind je op zielsniveau te vertellen heeft. De ene keer een mooi verhaal, de andere keer een schokkend verhaal. Maar telkens weer het verhaal wat het kind te vertellen heeft. 

Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, iedereen. 

Ik luister volgens de Luisterkind Methode, op zielsniveau naar je kind (of naar jou zelf want de Luisterkind methode is er niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen). Ik neem er de tijd voor om in gesprek te gaan met je kind, ik stel vragen en kijk samen met het kind naar oplossingen voor het probleem wat hij of zij ervaart en vertelt.

Tijdens de afstemming die ik maak met gebruik van je foto, probeer ik te praten met jouw onderbewuste stuk van je persoonlijkheid om te horen wat je bezig houdt en waar je graag in gehoord wil worden. Ik luister naar wat jij vertelt en geef dat aan je door in mijn verslag van de afstemming. 

 

Wat houdt een afstemming in?

Ik concentreer me op jou en pak jouw energie op. Dan ga ik schrijven wat er in me op komt. Dat kunnen woorden zijn, dat kunnen beelden zijn, hele zinnen, gevoelens. Ik schrijf alles op zoals het bij mij binnenkomt zoals ik het ervaar. Terwijl ik dit doe, interpreteer ik niets, ik schrijf het op zoals het komt. In mijn gedachten stel ik je vragen en praat ik met je. Tijdens de afstemming probeer ik samen met jou te kijken of er een oplossing doorgevoerd kan en mag worden. Ik schrijf net zo lang totdat ik het gevoel heb dat het gesprek afgelopen is. In een afstemming worden de antwoorden gegeven die er op dat moment toe doen. Ik luister dus naar jouw verhaal, naar wat jij op dat moment aan mij wil vertellen.

Ik maak op afstand contact met je kind. Je kind hoeft dus niet lijfelijk in een praktijk aanwezig te zijn. Sterker nog het hoeft ook thuis niet op een bepaalde tijd stil te zitten om met mij te kunnen praten. Kinderen kunnen dus gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving blijven terwijl ik met ze op zielsniveau praat. Er is geen minimum of maximum leeftijd verbonden aan deze methode. Deze methode kan voor alle mensen ingezet worden.

Ik bied de kinderen een luisterend oor, zonder oordeel en help hen bij het zoeken naar een oplossing waar het kind zich prettig bij voelt. 

Speciale afstemming

Naast het aanvragen van een gewone Luisterkind-afstemming is het ook mogelijk om een speciale Luisterkindsafstemming aan te vragen.  

  • Een speciale Luisterkindafstemming is een Familie Verbond afstemming en is een afstemming op het hele gezin tegelijkertijd  en niet op één op één zoals bij een familieopstelling. Lees meer hierover op de pagina over Familie Verbond Luisterkindafstemming.
  • Een andere speciale Luisterkindafstemming is een Levensbrug Afstemming en is een afstemming op mensen die overleden zijn; ongeboren kinderen (denk aan miskraam of abortus); doodgeboren kinderen; mensen die in coma liggen; mensen die op de intensive Care liggen en niet meer zelfstandig kunnen praten; mensen die een vorm van dementie, Alzheimer of Korsakov hebben of mensen die zelfmoord hebben gepleegd. Lees hier meer over op de pagina Levensbrug.

Geïnteresseerd in een Luisterkind afstemming? 

Neem dan contact met mij op via het contactformulier.
Je ontvangt dan van mij informatie over het toesturen van een foto, de vragen die je kunt stellen en de betaling. Zodra alles binnen is, ontvang je binnen uiterlijk twee weken de afstemming in je mailbox. 

Graag een voorbeeld lezen? Klik hier

Lees tip het boek "Luisterkind" van Diana van Beaumont

Reacties op afstemming

"Heel erg bedankt voor je bijzondere afstemming. Echt heel bijzonder!
Ik ga hem zeker nog een paar keer lezen om alles goed in me op te nemen en binnen te laten komen.
Er is zoveel herkenning in wat je schrijft en ik weet wat me te doen staat.
Bijzonder ook de vleermuis die je beschrijft. Die heb ik net dit weekend als symbool voor mijn angst gebruikt....
Ik ben van plan om iets te gaan doen met het huisje wat je beschrijft. Ik ga het tekenen of er iets anders mee doen. 
Ik voel dat er dingen aan het veranderen zijn. 
Ik gun mezelf dat ik me gelukkiger mag voelen en daar ga ik de ruimte voor maken.
Jij voor nu nogmaals heel erg bedankt voor de waardevolle afstemming!"

"Beste Christianne, dank je wel voor de prachtige afstemming. 
Ik ben er zo dankbaar voor. Hartelijk dank ook dat je er zo'n uitgebreid verslag van hebt gemaakt! 
Ik ben er diep van onder de indruk. 
Voor mij vielen er veel puzzelstukjes op hun plaats bij het lezen van je verslag. 
Ook herken ik veel in wat je schrijft. 
Hier kan ik zeker wat mee en het mooie is: ik ben er meteen mee aan de slag gegaan! 
De afstemming is zeer inspirerend. Ik ben zo trots dat dit mooie meisje mij als moeder heeft uitgekozen."
"Zó mooi om deze te mogen ontvangen aan het einde van dit jaar, maar vooral aan het begin van een nieuw jaar. Zo ongelooflijk passend..
Hoe doe je het toch Christianne? 
Ik heb er even geen woorden voor..
Ontzettend bedankt!!!"


"Wat een mooi verhaal! Je hebt heel mooi weergegeven hoe ook wij onze zoon ervaren. Zijn verbinding met de natuur is inderdaad heel sterk. We hebben een bijzonder kind, maar dat wisten we al. Fijn ook om te lezen dat hij het fijn heeft bij ons, en een bevestiging te krijgen dat hij het inderdaad nodig heeft om zijn eigen tempo te bepalen. 
Ook het stuk dat wijzelf ook goed moeten voelen wat goed is voor ons klopt trouwens helemaal, heel herkenbaar! 
Er was ook niks bij waarvan ik dacht ‘dat klopt niet’, het is helemaal wie hij is. 

Dat er geen concrete raad en daad in voorkomt, klopt voor ons ook. Soms weten we het even niet en zoeken we heel soms de antwoorden buiten onszelf. Aan de andere kant weten we dat we elk moment moeten (blijven) voelen. En dat heeft onze zoon blijkbaar ook al goed begrepen. 
Dank je wel voor het mooie verhaal!"

"Het is bijna onwerkelijk ! 
De luistermethode ik dacht, laat me eens proberen. Het zal geen kwaad kunnen en wie weet helpt het onze zoon maar ook ons om verder te komen.
Alleen al met het intro stukje, voordat ik het verslag geopend had, was ik met stomheid geslagen. Daar staat onze zoon gewoon alle karaktertrekjes zowel de duidelijk kenbare maar ook de trekjes van hem die men niet weet. 
Zo ook in de afstemming werd ik alleen maar meer zeker van dat is echt onze zoon. Geen gokjes, geen raadsels, het gaat over mijn kind! Nu heeft onze zoon nogal wat heftige dingen laten zien waar ik eerst wat moeite mee had, wat moet ik hier verder mee? Hoe ga ik dit ten aanzien van onze zoon begrijpen? Maar steeds meer valt op zijn plaats. De vorige levens van onze zoon zijn als vloeipapier over elkaar te leggen en ook daar haal je onze zoon van nu uit. 
Het heeft het ons erg geholpen om hiervan te leren anders naar onze zoon te kijken. Niet anders omdat ie anders is maar juist dat ie bijzonder is met zijn zicht op de wereld en zijn ideeën die hij er van heeft. Zijn driftbuien nu meer kunnen plaatsen. En wetend dat onze zoon ons echt wel begrijpt en we niet om dingen heen hoeven te praten maar het gewoon te noemen.
Christianne heel erg bedankt voor het inzicht in mijn manneke. Het heeft ons erg geholpen en ik zal dit ook zo naar anderen brengen."

"Ik heb voor mijn dochter een afstemming mogen doen door Christianne. 
Er hebben zich heel wat stukken aangediend, waar Christianne alle liefde en geduld voor heeft gehad om tot de kern te komen, mijn dochter in het proces te ondersteunen in de stukken die in haar onderbewuste een rol spelen. Het is zo mooi om te zien dat het gedrag wat onze dochter in het dagelijks leven laat zien iedere keer weer een onderliggende reden heeft. Het is alleen vaak lastig om als ouder te doorzien waar het gedrag vandaan komt. Bij mijn dochter speelden er dingen uit een vorig leven, een meisje wat energetisch aan haar verbonden was en met haar meeliftte, maar ook enorm veel zielen die zij naar het licht mag brengen. Hoe moet je dat nou doen en hoe kun je jezelf ook een beetje afschermen voor de hoeveelheid wat op je afkomt. Best een hoop voor een meisje van 8 jaar.
Christianne kan met de luisterkindafstemming hierin heel veel betekenen, zodat je weer in verbinding komt met je kind.
Het is zo mooi om te zien hoe ouder en kind weer nader tot elkaar kunnen komen na een luisterkindafstemming, dat gun ik elke ouder en elk kind.
Het mooie van de luisterkindmethode vind ik dat er direct verandering te zien is in het gedrag van mijn kind, maar ook de bewustwording van de processen waar de kinderen in zitten en dat werkelijk geen enkel gedrag onverklaarbaar is, maar dat alles een reden heeft.
Dus mocht je bij je eigen kind tegen dingen aanlopen waar je maar niet uit komt om het gedrag te keren, dan kan ik je zeker Christianne aanraden om er eens op onbewust niveau naar te laten kijken. Laat je verbazen!"

 

"Dank je wel voor je afstemming. Ik heb het vele keren overgelezen en het was een echte eye-opener.
Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. DAT VOELDE ALS BEVRIJDING! Nu al. Ik verwacht dat dat nog beter gaat worden in de loop van de tijd, want ik blijf je woorden herhalen in mijn gedachten."

Klik hier voor nog meer reacties op Luisterkindafstemmingen.


 

  

Wil je ook een reactie op een afstemming delen? Ik hoor het graag! 

Voor alle duidelijkheid ik verhelp geen ziektes of aandoeningen. 
Ik ben geen arts en ben ook geen vervanging van een arts. Het blijft belangrijk om bij klachten/twijfel altijd eerst de huisarts te raadplegen. Ik ben er alleen om helder te krijgen wat er in de energie scheelt door middel van een afstemming of een healing. De stappen die je daarna neemt zijn voor ieders eigen verantwoording.