Start ] Omhoog ] Wie ] Kinderen ] Familie Verbond ] Levensbrug ] Prentenboek ] Access Bars ] Healing ] Boekenlijst ] Contact ] HSP ] Luisterdier ] Tarieven ]

Lees hier enkele reacties van mensen die een afstemming hebben aangevraagd.

Luisterkind afstemmingen kunnen je helpen om inzicht te krijgen in gedrag van je kind, maar ook van je zelf. 
Vaak worden er ook handvatten gegeven om weer verder te kunnen.

Reacties zijn anoniem om de privacy te waarborgen

"Wauw...
Wat een mooi kind hebben we toch.
Mooi om te lezen dat ze fijne spirits bij zich heeft. En wat herkenbaar allemaal, maar nog mooier om het te lezen omdat het van haarzelf komt. Kreeg er tranen van in mijn ogen, toen ik het las.

Ontzettend bedankt voor de mooie afstemming met mijn dochter. Ik hoop ( ik denk) dat zij het ook fijn vond. 
We hebben er al zeker profijt van gehad. "

"Zů mooi om deze te mogen ontvangen aan het einde van dit jaar, maar vooral aan het begin van een nieuw jaar. Zo ongelooflijk passend..
Hoe doe je het toch Christianne? 
Ik heb er even geen woorden voor..
Ontzettend bedankt!!!"

"Beste Christianne, dank je wel voor de prachtige afstemming. 
Ik ben er zo dankbaar voor. Hartelijk dank ook dat je er zo'n uitgebreid verslag van hebt gemaakt! 
Ik ben er diep van onder de indruk. 
Voor mij vielen er veel puzzelstukjes op hun plaats bij het lezen van je verslag. 
Ook herken ik veel in wat je schrijft. 
Hier kan ik zeker wat mee en het mooie is: ik ben er meteen mee aan de slag gegaan! 
De afstemming is zeer inspirerend. Ik ben zo trots dat dit mooie meisje mij als moeder heeft uitgekozen."

"Heel erg bedankt voor je bijzondere afstemming. Echt heel bijzonder!
Ik ga hem zeker nog een paar keer lezen om alles goed in me op te nemen en binnen te laten komen.
Er is zoveel herkenning in wat je schrijft en ik weet wat me te doen staat.
Bijzonder ook de vleermuis die je beschrijft. Die heb ik net dit weekend als symbool voor mijn angst gebruikt....
Ik ben van plan om iets te gaan doen met het huisje wat je beschrijft. Ik ga het tekenen of er iets anders mee doen. 
Ik voel dat er dingen aan het veranderen zijn. 
Ik gun mezelf dat ik me gelukkiger mag voelen en daar ga ik de ruimte voor maken.
Jij voor nu nogmaals heel erg bedankt voor de waardevolle afstemming!"


"Ik heb bij Christianne een afstemming voor mezelf aangevraagd en na het lezen van de afstemming kon ik alleen maar zeggen woooow ! 
Ik vind het altijd erg boeiend om meer over mezelf te leren en te begrijpen, zodat ik daardoor dichter bij de kern kan komen. Deze afstemming heeft me zeker stof tot nadenken en inzicht in mezelf opgeleverd.
Bij het lezen van de eerste zin, waarin geschreven stond dat ik iemand ben die alles keurig in orde wil hebben, dacht ik gelijk, ja dit gaat over mij ! En ook de rest van de afstemming was zo herkenbaar. Ik heb al heel lang het gevoel ( van kinds af aan ) dat ik naar iets op zoek ben.. en dat geeft een onrustig gevoel. Ik heb al verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, om uit te zoeken wat ik wil en hoe ik rust in mijn leven kan creŽren, die cursussen hebben me wel iets gebracht, maar niet de rust, waar ik zo naar verlang.
In de afstemming die ik van Christianne ontving, werd voor mij duidelijk dat ik niet naar iets op zoek ben, maar waarom ik op zoek ben. Heel mooi ! 
Ik ben er klaar voor om de reis in mezelf te gaan ontdekken, hoe ik dat precies ga doen weet ik nog niet, maar het is me wel duidelijk dat ik het zelf wil doen.

Bedankt Christianne voor de mooie , maar vooral liefdevolle afstemming.
Wat heb je toch een mooi 'beroep' dat je deze afstemmingen voor mensen mag doen."


"Heel hartelijk bedankt voor je afstemming. Je slaat de spijker op zijn kop. 
Het klopt dat ik op het moment nauwelijks tijd voor mezelf neem.
Fijn dat je het zo kan benoemen zodat ik er weer bewust van wordt gemaakt en er mee aan de slag ga.

Nogmaals bedankt en succes met het mooie werk wat je doet.""Heel erg bedankt voor de afstemming. Het is kloppend en helder .
Ik zit in dit proces en wil je bedanken voor je tijd."

 

"Onze zoon vindt zijn afstemming helemaal geweldig. Ik moest die mevrouw een goed berichtje sturen dat de afstemming echt helemaal klopt. Hij heeft vaak last van de dingen die achter hem liggen en gaat zijn rugzak nog eens goed bekijken zegt hij. Zo schattig. Bedankt voor je lieve afstemming." 


 
"Bedankt voor deze mooie woorden.
Ik vind het heel indrukwekkend, ik heb al heel veel meegemaakt in mijn leven en ook meerdere dierbare mensen verloren. Ga zeker mijn best doen om het verdriet los te laten. Dankjewel."

 


"Bedankt voor de mooie boodschap.""Wat bijzonder! 

Ik heb het meerder keren gelezen, gister en vandaag, en eigenlijk staat er wat ik zo graag wil: 
mensen ondersteunen zonder dat ik hen op welke manier dan ook in een richting stuur. Mensen kunnen het zelf, 
hebben het recht fouten te maken, te leren, succeservaringen te hebben en stappen te nemen om te groeien. 
Ik zag dit als een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Heel hartelijk bedankt voor dit mooie cadeau!"


"Je hebt het aardig goed bij het rechte eind ,ik zal proberen om me zelf niet zo op de achter grond te zetten door te doen dat ik niet belangrijk ben. 
Misschien ben ik dan ook wat minder moe als ik niet zo krampachtig doe."


 

"Dank je wel voor dit prachtige valentijnscadeau, ik heb gisteren heerlijk tijd voor mezelf genomen even lekker ontspannen, ok ok weliswaar niet in de tuin maar samen met mijn echtgenoot, het was een gezellige dag zonder iets te moeten heerlijk."


 

"Ik weet niet of het de bedoeling is, maar ik wil je bedanken voor je mooie woorden die ik gekregen heb met Valentijn. 
Het klopt precies en je hebt gelijk dat ik de liefde aan mezelf moet geven en het niet weg moet duwen."


"Bedankt!! Het raakt me. Erg treffend! Ben net verhuisd en ben ontzettend blij met mijn plekje. Voelt als thuis. Ik vind het alleen lastig om de blijdschap te voelen. Ik ben veel in mijn hoofd over wat moet en hoort. Dus die rateltjes gaan idd best tekeer. Vertrouwen hoe het is en hoe het gaat komen vind k op het moment moeilijk. Controle willen houden over/op ...... vul maar in. Nogmaals bedankt!!"


"Wat fijn dat we nog een luisterkindcadeautje gekregen hebben, super bedankt!!
Ik zal dit zeker in m'n oren knopen en gebruik maken van de handvatten die je hebt gegeven en haar beschermen, heel erg bedankt!!"


"Bedankt voor je mooie valentijnsberichtje. Wat je vertelt past helemaal bij onze dochter!" 


"Dank je wel voor deze mooie woorden."


"Dank voor je prachtige en zeer passende woorden!"


"Wat een mooi verhaal! Je hebt heel mooi weergegeven hoe ook wij onze zoon ervaren. Zijn verbinding met de natuur is inderdaad heel sterk. We hebben een bijzonder kind, maar dat wisten we al. Fijn ook om te lezen dat hij het fijn heeft bij ons, en een bevestiging te krijgen dat hij het inderdaad nodig heeft om zijn eigen tempo te bepalen. 
Ook het stuk dat wijzelf ook goed moeten voelen wat goed is voor ons klopt trouwens helemaal, heel herkenbaar! 
Er was ook niks bij waarvan ik dacht Ďdat klopt nietí, het is helemaal wie hij is. 
Dat er geen concrete raad en daad in voorkomt, klopt voor ons ook. Soms weten we het even niet en zoeken we heel soms de antwoorden buiten onszelf. Aan de andere kant weten we dat we elk moment moeten (blijven) voelen. En dat heeft onze zoon blijkbaar ook al goed begrepen. 
Dank je wel voor het mooie verhaal!"

"Het is bijna onwerkelijk ! 
De luistermethode ik dacht, laat me eens proberen. Het zal geen kwaad kunnen en wie weet helpt het onze zoon maar ook ons om verder te komen.
Alleen al met het intro stukje, voordat ik het verslag geopend had, was ik met stomheid geslagen. Daar staat onze zoon gewoon alle karaktertrekjes zowel de duidelijk kenbare maar ook de trekjes van hem die men niet weet. 
Zo ook in de afstemming werd ik alleen maar meer zeker van dat is echt onze zoon. Geen gokjes, geen raadsels, het gaat over mijn kind! Nu heeft onze zoon nogal wat heftige dingen laten zien waar ik eerst wat moeite mee had, wat moet ik hier verder mee? Hoe ga ik dit ten aanzien van onze zoon begrijpen? Maar steeds meer valt op zijn plaats. De vorige levens van onze zoon zijn als vloeipapier over elkaar te leggen en ook daar haal je onze zoon van nu uit. 
Het heeft het ons erg geholpen om hiervan te leren anders naar onze zoon te kijken. Niet anders omdat ie anders is maar juist dat ie bijzonder is met zijn zicht op de wereld en zijn ideeŽn die hij er van heeft. Zijn driftbuien nu meer kunnen plaatsen. En wetend dat onze zoon ons echt wel begrijpt en we niet om dingen heen hoeven te praten maar het gewoon te noemen.
Christianne heel erg bedankt voor het inzicht in mijn manneke. Het heeft ons erg geholpen en ik zal dit ook zo naar anderen brengen."

"Ik heb voor mijn dochter een afstemming mogen doen door Christianne. 
Er hebben zich heel wat stukken aangediend, waar Christianne alle liefde en geduld voor heeft gehad om tot de kern te komen, mijn dochter in het proces te ondersteunen in de stukken die in haar onderbewuste een rol spelen. Het is zo mooi om te zien dat het gedrag wat onze dochter in het dagelijks leven laat zien iedere keer weer een onderliggende reden heeft. Het is alleen vaak lastig om als ouder te doorzien waar het gedrag vandaan komt. Bij mijn dochter speelden er dingen uit een vorig leven, een meisje wat energetisch aan haar verbonden was en met haar meeliftte, maar ook enorm veel zielen die zij naar het licht mag brengen. Hoe moet je dat nou doen en hoe kun je jezelf ook een beetje afschermen voor de hoeveelheid wat op je afkomt. Best een hoop voor een meisje van 8 jaar.
Christianne kan met de luisterkindafstemming hierin heel veel betekenen, zodat je weer in verbinding komt met je kind.
Het is zo mooi om te zien hoe ouder en kind weer nader tot elkaar kunnen komen na een luisterkindafstemming, dat gun ik elke ouder en elk kind.
Het mooie van de luisterkindmethode vind ik dat er direct verandering te zien is in het gedrag van mijn kind, maar ook de bewustwording van de processen waar de kinderen in zitten en dat werkelijk geen enkel gedrag onverklaarbaar is, maar dat alles een reden heeft.
Dus mocht je bij je eigen kind tegen dingen aanlopen waar je maar niet uit komt om het gedrag te keren, dan kan ik je zeker Christianne aanraden om er eens op onbewust niveau naar te laten kijken. Laat je verbazen!"

"Dank je wel voor je afstemming. Ik heb het vele keren overgelezen en het was een echte eye-opener.
Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. DAT VOELDE ALS BEVRIJDING! Nu al. Ik verwacht dat dat nog beter gaat worden in de loop van de tijd, want ik blijf je woorden herhalen in mijn gedachten."

"Het duurde even voordat ik reageer op je mail met de afstemming, maar ik wil je toch nog laten weten dat je afstemming van alles heeft gedaan hier. We zijn er met zijn allen mee aan de slag gegaan en er is weer rust in huis. 
Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je hulp, ik wens je veel succes en ik hoop dat je nog veel kleine en grote kinderen mag helpen."


"Wauw Christianne echt spijker op z'n kop!
Super bedankt een echte eye opener!"

"Dank je wel, ik ben echt heel dankbaar voor al deze mooie woorden en inzichten! 
Brengt ons heel veel daar ben ik van overtuigd.
Ik doe wel eens een reading maar dit is veel specialer."

"Elke keer als ik de afstemming lees, voelt het alsof er iets is aangeraakt wat nu een naam heeft gekregen.
Eigenlijk wil ik nog zoveel zeggen, maar woorden kunnen niet alles om schrijven. 
Het is een gevoel, wat ik teniet ga doen als ik er woorden aan vast plak.
Super bedankt voor je afstemming, het heeft mij weer een paar stappen verderop geholpen."

"De luisterkind afstemming van ons hele gezin heeft ons alle drie een hele sprong vooruit gebracht. 
Voor mijn partner was de afstemming vooral herkenning en een bevestiging dat hij op de goede weg bezig is. 
Voor mijzelf was het een verademing om te lezen dat mijn gebrek aan energie niet in mijn hoofd zat, maar dat ik last had van een auralifter. Nadat we deze auralifter tijdens de afstemming naar het licht geholpen hebben, begon ik me letterlijk lichter te voelen. Inmiddels een paar weken verder voel ik me energieker dan dat ik de afgelopen jaren heb gevoeld. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar het begin is er. Mijn zoontje wordt sinds de afstemming niet meer in paniek wakker 's nachts. Doordat hij nog te jong is om zich helemaal uit te kunnen drukken, was het voor mij heel mooi om via de afstemming een reactie te krijgen op hoe hij zich voelt en wat hij denkt. 
Bedankt voor deze speciale en uitgebreide afstemmingen Christianne! Het is een cadeautje op zich om dit te mogen ontvangen. "