Start ] [ Wie ] Kinderen ] Luisterkind ] Familie Verbond ] Levensbrug ] Prentenboek ] Access Bars ] Healing ] Boekenlijst ] Contact ] HSP ] Luisterdier ] Tarieven ]

Wie ben ik?

Mijn naam is Christianne. Als zo velen heb ik altijd al interesse gehad in de spirituele wereld. Een aantal jaren geleden besloot ik om ook daadwerkelijk me in die wereld te verdiepen door het volgen van cursussen en opleidingen en het lezen van diverse boeken. Heel wat kwartjes vielen op hun plek.

Uitdaging

Ik vind het een uitdaging om de spirituele wereld voor veel mensen toegankelijk te maken. Wanneer ik iemand die sceptisch is, kan laten ervaren wat een afstemming of een healing is en wat het met je kan doen, vind ik dat fijn. Het hoeft geen Hokus Pokus te zijn. Het is gebruik maken van je (innerlijke) zintuigen op een manier die veel mensen zijn afgeleerd of onderdrukken.

 

Spirituele opleidingen

  • Academie Jaco Elken Opleiding mediumschap deel 1&2 2011-2012
  • HBO beroepsopleiding tot Trance Healing Therapeute in juni 2013 met succes heb afgerond door middel van een examen volgens de exameneisen van de SNU.
  • In februari 2014 heb ik de opleiding Mediamiek kinderwerker volgens “De Luisterkind Methode” of te wel Luisterkindwerker succesvol afgerond.
    Deze opleiding heb ik gevolgd bij Diana van Beaumont, de grondlegger van de Luisterkind-methode. Later nog de modules Levensbrug en FamilieVerbond gevolgd.
  • In september 2017 heb ik het certficaat Access Bars facilitator behaald.

Boek uitgebracht

In augustus 2013 heb ik een prentenboek uitgebracht voor kinderen die last hebben van spookjes op hun slaapkamer.
‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’ is een handleiding in de vorm van een prentenboek.
Ik help zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.